Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Wondzalf hond

Wondzalf hond

Wondzalf voor de hond ondersteunt het wondherstel. Naast de bevordering van het herstel van de huid, heeft een wondzalf voor hond (en vaak ook andere huisdieren) een ontsmettende werking. Het maakt de wond schoon en verzacht het geïrriteerde huidgebied.

Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 16
Actieve filtersToedieningsvorm product: ZalfTe gebruiken bij: Wonden2 Filters
Sorteer op

Wondzalf hond.jpgDe Ecostyle wondzalf hond heeft een werking die vergelijkbaar is met de andere wondzalven. Het desinfecteert, bevordert het herstel van de huid en is te gebruiken ter behandeling van de meest voorkomende wondtypen. Ook de wondzalven van Vetramil, Beaphar en Exil werken op vergelijkbare wijzen bij het wondherstel. Hondenwondzalf desinfecteert, verzacht en stimuleert de vorming van nieuwe huid. Vele typen wondzalf voor de hond zijn bovendien ook te gebruiken voor andere huisdieren, zoals katten, konijnen en zelfs paarden.


Wondzalf.jpgDe Ecostyle wondzalf hond heeft een werking die vergelijkbaar is met de andere wondzalven. Het desinfecteert, bevordert het herstel van de huid en is te gebruiken ter behandeling van de meest voorkomende wondtypen. Ook de wondzalven van Vetramil, Beaphar en Exil werken op vergelijkbare wijzen bij het wondherstel. Hondenwondzalf desinfecteert, verzacht en stimuleert de vorming van nieuwe huid. Vele typen wondzalf voor de hond zijn bovendien ook te gebruiken voor andere huisdieren, zoals katten, konijnen en zelfs paarden.