Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Verzekering Engelse Bulldog

Verberg informatie

Lijst
Aantal Engelse bulldog gevonden: 4
Actieve filtersHondenras: Engelse Bulldog1 Filters

Proteq


Bekijk

Meer informatie

OHRA


Bekijk

Meer informatie

Petplan


Bekijk

Meer informatie

HEMA


Bekijk

Meer informatie

Verzekering
Proteq Dier en Zorg Comfort
Basis 4 jaar
Basis
Standaard zorgpakket
Prijs per Maand€ 42,25€ 29,89€ 10,56€ 12,38
Beoordeling        
Max. verzekerd bedrag€ 5000 per jaar€ 2500 per jaar€ 3000 per jaar€ 3000 per jaar
Eigen risico 19% van de kosten  20% van de kosten € 250,00 per jaar   € 45,- per declaratie 
Eenmalige kosten€ 9,08   
Minimale looptijd1 jaar4 jaar1 jaar1 jaar
Crematie
Preventieve zorg
Fysiotherapie
max. € 750,- p/j
Tandarts
max. € 500,- p/j
Doorlopende reisverzekering
mee te verzekeren bij aanvullend
Chemo/radiotherapie
Sterillisatie/castratie
Consult dierenarts
max. € 175,- p/j
max. € 750,- p/j
Narcose en/of operatie
max. € 750,- p/j
Aandoeningen heupen en ellebogen
max. € 750,- p/j
Diergeneesmiddelen
max. € 750,- p/j
Diagnostiek dierenarts/specialist
max. € 175,- p/j
max. € 750,- p/j

Draai je mobiele telefoon naar landscape voor de meest optimale weergave om hondenverzekeringen te vergelijken.

Draai uw mobiel

Vanzelfsprekend kun je ook de desktopversie bekijken op je mobiele telefoon. Klik hier voor de desktopweergave.

Sluit deze melding.

Swipe met je vinger om aanbieders te vergelijken en/of gebruik de pijltjes naast de logo's.

Swypen

Sluit deze melding.

Disclaimer

Deze ruimte wordt beheerd door MeijerGeelen Assurantiën VOF onder AFM vergunning 12044181 in samenwerking met Tinki.nl. Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% assurantiebelasting.
De genoemde maandpremies zijn gebaseerd op de goedkoopste mogelijkheid van de betreffende aanbieder van hondenverzekeringen.

De informatie over hondenverzekeringen zoals die op Tinki.nl wordt getoond is geactualiseerd. Hierin is Tinki.nl echter afhankelijk van de snelheid waarmee de informatie wordt verstrekt.
Vanzelfsprekend streeft Tinki.nl naar een zo actueel mogelijke weergave. Tinki.nl wil immers het béste voor je hond. Alle rechten zijn voorbehouden.
De inhoud van deze website is van geheel vrijblijvende aard. Het gebruik van de vergelijker voor hondenverzekeringen, inclusief het opvolgen van enig advies dat is gegeven op de website, is geheel voor eigen risico.
Tinki.nl is 100% onafhankelijk en tracht transparantie te realiseren in de wereld van hondenverzekeringen. Dit geschiedt op basis van vinden, vergelijken en vertrouwen. Dit met als doel: hét beste voor je hond.

Verzekering voor je Engelse Bulldog

De Engelse Bulldog is een trouwe vriend. Oorspronkelijk is de hond gefokt om met stieren te vechten. Deze warmhartige viervoeter is nu bij veel families te vinden. Ondanks goede zorg kan het zijn dat je hond ziek wordt. Een van de aandoeningen die een Engelse Bulldog kan hebben, komt door de korte snuit. Een korte snuit zorgt bij een hond voor een vernauwing in de luchtpijp. Dit kan leiden tot huidplooien en allergieën. Omdat de vorm van de kaak afwijkt kunnen er ook gebitsproblemen ontstaan bij een Engelse Bulldog.

Je wilt er altijd zijn voor een hond. Indien je hond ziek is of last heeft van een bepaalde aandoening wil je hier natuurlijk iets aan doen. Maar vergis je niet, de kosten van bepaalde uitgebreide operaties kunnen hoog in de papieren lopen. Een verzekering voor je Engelse Bulldog kan uitkomst bieden. Engelse Bulldogs hebben vaak last van BOS (Brachycephaal Obstructief Syndroom). Deze aandoening zorg voor een benauwde en luidruchtige ademhaling. De kosten van een BOS operatie variëren tussen €300,- en €1.500,-. Als je een verzekering voor je Engelse Bulldog hebt kunnen de kosten volledig of deels vergoed worden. Dit is afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij.

Als je al een Engelse Bulldog verzekering hebt, bekijk dan de polisvoorwaarden. Hierin vind je de operaties, inentingen, behandelingen of medicatie die worden vergoed. Vaak is het zo dat aangeboren en/of erfelijke aandoeningen niet of minder worden vergoed.