Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Hondenverzekeringen vergelijken

Verberg informatie

Lijst
Aantal verzekeringen gevonden: 5

Proteq


Bekijk

Meer informatie

OHRA


Bekijk

Meer informatie

Petplan


Bekijk

Meer informatie

HEMA


Bekijk

Meer informatie

Inshared


Bekijk

Meer informatie

Verzekering
Proteq Dier en Zorg Bewust
Basis 4 jaar
Basis
Standaard zorgpakket
Huisdier & ongeval
Prijs per Maand€ 10,27€ 12,72€ 10,56€ 12,38€ 5,19
Beoordeling          
Max. verzekerd bedrag€ 5000 per jaar€ 2500 per jaar€ 3000 per jaar€ 3000 per jaar€ 3500 per jaar
Eigen risico€ 200,00 per jaar 15 % van de kosten  20% van de kosten € 250,00 per jaar   € 45,- per declaratie  15% van de kosten 
Eenmalige kosten€ 9,08    
Minimale looptijd1 jaar4 jaar1 jaar1 jaar1 jaar
Crematie
Preventieve zorg
Fysiotherapie
max. € 750,- p/j
max. € 50,- per keer en max. € 800,- per 12 maanden
Tandarts
max. € 500,- p/j
Doorlopende reisverzekering
vanaf € 250,-
Chemo/radiotherapie
Sterillisatie/castratie
Consult dierenarts
max. € 750,- p/j
max. € 50,- per keer
Narcose en/of operatie
max. € 750,- p/j
Aandoeningen heupen en ellebogen
max. € 750,- p/j
Diergeneesmiddelen
max. € 750,- p/j
Diagnostiek dierenarts/specialist
max. € 750,- p/j
max. € 75,- per keer

Draai je mobiele telefoon naar landscape voor de meest optimale weergave om hondenverzekeringen te vergelijken.

Draai uw mobiel

Vanzelfsprekend kun je ook de desktopversie bekijken op je mobiele telefoon. Klik hier voor de desktopweergave.

Sluit deze melding.

Swipe met je vinger om aanbieders te vergelijken en/of gebruik de pijltjes naast de logo's.

Swypen

Sluit deze melding.

Disclaimer

Deze ruimte wordt beheerd door MeijerGeelen Assurantiën VOF onder AFM vergunning 12044181 in samenwerking met Tinki.nl. Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% assurantiebelasting.
De genoemde maandpremies zijn gebaseerd op de goedkoopste mogelijkheid van de betreffende aanbieder van hondenverzekeringen.

De informatie over hondenverzekeringen zoals die op Tinki.nl wordt getoond is geactualiseerd. Hierin is Tinki.nl echter afhankelijk van de snelheid waarmee de informatie wordt verstrekt.
Vanzelfsprekend streeft Tinki.nl naar een zo actueel mogelijke weergave. Tinki.nl wil immers het béste voor je hond. Alle rechten zijn voorbehouden.
De inhoud van deze website is van geheel vrijblijvende aard. Het gebruik van de vergelijker voor hondenverzekeringen, inclusief het opvolgen van enig advies dat is gegeven op de website, is geheel voor eigen risico.
Tinki.nl is 100% onafhankelijk en tracht transparantie te realiseren in de wereld van hondenverzekeringen. Dit geschiedt op basis van vinden, vergelijken en vertrouwen. Dit met als doel: hét beste voor je hond.

hondenverzekering-vergelijken.jpgGoedkope hondenverzekering vergelijken

Je wilt een hondenverzekering vergelijken om te kijken er wellicht een goedkopere is? Houd er dan rekening mee dat een verzekering voor de hond vergelijken op kosten wellicht niet de dekking oplevert je zou verwachten. Prijsverschllen zijn er dan ook niet voor niets. Ze zijn doorgaans een goede indicator van de opties die een pakket al dan niet omvat en wat een goede hondenverzekering van een mindere onderscheidt. Toch zijn er binnen zowel de basis- als uitgebreidere dekkingen tussen verschillende aanbieders vaak behoorlijke prijsverschillen.

Verschillen die niet altijd uit te leggen zijn vanuit producttechnisch perspectief. Het zijn die onverklaarbare prijsverschillen waar Tinki.nl wel raad mee weet. Een goede goedkope hondenverzekering vergelijken en vindn doe je dan ook gemakkelijk en snel met onze verzekeringsvergelijker. Wij houden alle grote aanbieders –  van Proteq tot Ohra, van Petplan tot Hema en Inshared – dagelijks nauwkeurig in de gaten en zijn er als eerste bij wanneer een prijs wordt aangepast, een nieuw pakket wordt geïntroduceerd of een nieuwe aanbieder zich meldt. Maar uiteraard niet alleen de kosten hondenverzekering zijn belangrijk. 

Vergelijk hondenverzekering niet alleen op kosten

hondenverzekeringen-vergelijken.jpg

De verzekeringvergelijker van Tinki.nl werkt supereenvoudig en verkomt hoge kosten voor een hondenverzekering die anders goedkoop had kunnen zijn! Vul simpelweg de leeftijd en het geslacht van je viervoeter in en wij zullen meteen elke ziektekostenverzekering hond vergelijken op basis van deze criteria. Uiteraard hebben we hierna alleen nog maar een ruwe indicatie van wat nou een  goede hondenverzekering voor je trouwe viervoeter (en natuurlijk jouw portomonnee) is. Je kunt vergelijkingsopdracht voor de goedkoopste hondenverzekering dan ook specificeren.

Zo kan het ras van je hond een rol spelen bij bepaalde aanbieders tijdens hond verzekeren vergelijken, evenals het volgroeid gewicht. Daarnaast kun je een prijsklasse opgeven. Wil je niet meer dan een tientje kwijt zijn per maand? Dat kun je dat bij het hond verzekering vergelijken doorgeven! Ben je bereid diep in de buidel te tasten voor de gezondheid van je viervoeter, dan kun je deze optie natuurlijk links laten liggen. Hetzelfde geldt voor de hoogte van het eigen risico; hoeveel risico ben je bereid te nemen in ruil voor een lagere premie? Immers, neem je een hoog eigen risico op je financiële schouders, dan kan in geval van nood blijken dat je niet bijster veel van je verzekering mag verwachten.

Hetzelfde geldt voor (optionele) dekkingen, zoals preventieve zorg en fysiotherapie of sterilisatie/castratie. Een uitgebreider pakket is vanzelfsprekend vaak duurder, maar je daar mag je dan ook meer van verwachten wanneer je er onverhoopt een beroep op moet doen. Hond verzekeren of niet? Bekijk hier meer!

goedkoopste-hondenverzekering.jpgVertrouwen op een goede hondenverzekering

Dankzij onze real-time prijzen is er binnen de Benelux geen betere plek om een hondenverzekering vergelijken, en een goedkope te vinden, dan op Tinki.nl. Ons doel is om transparantie aan te brengen in de vaak onoverzichtelijke verzekeringsmarkt. Doordat wij de dekking, opties en kosten van elke aanbieder nauwgezet in de gaten houden, was een goedkope hondenverzekering vergelijken en vinden nog nooit zo makkelijk. Bij ons kun je dan ook vertrouwen op een gewoon goede hondenverzekering. Op Tinki.nl kun je naast verzekering hond vergelijken ook alle andere denkbare hondenproducten vinden voor de aller-aller-allerlaagste prijs. Het is daarmee het eerste online hondenplatform dat volledig gespecialiseerd is in vergelijken. Van de goedkoopste hondenverzekering tot het lekkerste bot; op Tink.nl vind je alleen het béste voor je hond. Wil je een dierenverzekering? Bij Tinki.nl kan je ook een dierenverzekering vergelijken

Bekijk hier de verzekeringen van al onze aanbieders: Hema dierenverzekering , Inshared hondenverzekering, Hondenverzekering Ohra, Proteq dierenverzekering en Petplan dierenverzekering