Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Dierenverzekering vergelijken


Verberg informatie

Lijst
Aantal gevonden: 5

Proteq


Bekijk

Meer informatie

OHRA


Bekijk

Meer informatie

Petplan


Bekijk

Meer informatie

HEMA


Bekijk

Meer informatie

Inshared


Bekijk

Meer informatie

Verzekering
Proteq Dier en Zorg Bewust
Basis 4 jaar
Basis
Standaard zorgpakket
Huisdier & ongeval
Prijs per Maand€ 10,27€ 12,72€ 10,56€ 12,38€ 5,19
Beoordeling          
Max. verzekerd bedrag€ 5000 per jaar€ 2500 per jaar€ 3000 per jaar€ 3000 per jaar€ 3500 per jaar
Eigen risico€ 200,00 per jaar 15 % van de kosten  20% van de kosten € 250,00 per jaar   € 45,- per declaratie  15% van de kosten 
Eenmalige kosten€ 9,08    
Minimale looptijd1 jaar4 jaar1 jaar1 jaar1 jaar
Crematie
Preventieve zorg
Fysiotherapie
max. € 750,- p/j
max. € 50,- per keer en max. € 800,- per 12 maanden
Tandarts
max. € 500,- p/j
Doorlopende reisverzekering
vanaf € 250,-
Chemo/radiotherapie
Sterillisatie/castratie
Consult dierenarts
max. € 750,- p/j
max. € 50,- per keer
Narcose en/of operatie
max. € 750,- p/j
Aandoeningen heupen en ellebogen
max. € 750,- p/j
Diergeneesmiddelen
max. € 750,- p/j
Diagnostiek dierenarts/specialist
max. € 750,- p/j
max. € 75,- per keer

Draai je mobiele telefoon naar landscape voor de meest optimale weergave om hondenverzekeringen te vergelijken.

Draai uw mobiel

Vanzelfsprekend kun je ook de desktopversie bekijken op je mobiele telefoon. Klik hier voor de desktopweergave.

Sluit deze melding.

Swipe met je vinger om aanbieders te vergelijken en/of gebruik de pijltjes naast de logo's.

Swypen

Sluit deze melding.

Disclaimer

Deze ruimte wordt beheerd door MeijerGeelen Assurantiën VOF onder AFM vergunning 12044181 in samenwerking met Tinki.nl. Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% assurantiebelasting.
De genoemde maandpremies zijn gebaseerd op de goedkoopste mogelijkheid van de betreffende aanbieder van hondenverzekeringen.

De informatie over hondenverzekeringen zoals die op Tinki.nl wordt getoond is geactualiseerd. Hierin is Tinki.nl echter afhankelijk van de snelheid waarmee de informatie wordt verstrekt.
Vanzelfsprekend streeft Tinki.nl naar een zo actueel mogelijke weergave. Tinki.nl wil immers het béste voor je hond. Alle rechten zijn voorbehouden.
De inhoud van deze website is van geheel vrijblijvende aard. Het gebruik van de vergelijker voor hondenverzekeringen, inclusief het opvolgen van enig advies dat is gegeven op de website, is geheel voor eigen risico.
Tinki.nl is 100% onafhankelijk en tracht transparantie te realiseren in de wereld van hondenverzekeringen. Dit geschiedt op basis van vinden, vergelijken en vertrouwen. Dit met als doel: hét beste voor je hond.

dierenverzekering-vergelijken.jpgDierenverzekering vergelijken op prijs en kwaliteit

Een dierenverzekering vergelijken alvorens je er een gaat afsluiten is een cruciale stap. Je wilt immers de goedkoopste huisdierenverzekering afsluiten, maar daarbij wil je eerst weten of deze wel de door jouw gewenste dekking bevat. Bovendien zijn er geen standaardprijzen als het gaat om een goede dierenverzekering. Naast verschillende aanbieders en pakketten zijn er dan ook veel meer factoren waar je rekening mee moet houden. Factoren die bij een verzekering voor huisdieren vergelijken cruciaal zijn en waarmee in een online tool gemakkelijk rekening kan worden gehouden. Denk daarbij allereerst aan het geslacht en de leeftijd van je beestje. Wat bij een goede goedkope dierenverzekering vergelijken nog meer van belang is, zijn het ras en het volgroeid gewicht van bijvoorbeeld de reu of teef. Tinki.nl gaat, afhankelijk van de kenmerken van jouw dier, nauwkeurige alle dierenverzekeringen vergelijken. Het resultaat; een overzicht van de prijzen die alle grote verzekeraars voor hun dekking vragen. Wij vertrekken je een nauwkeurig overzicht van belangrijkste factoren die van belang zijn bij het kiezen van een goede goedkope dierenverzekering.

Goedkoopste dierenverzekering niet per definitie de beste

vergelijk-dierenverzekering.jpgHet moge inmiddels duidelijk zijn dat de goedkoopste dierenverzekering vrijwel nooit de beste kan zijn. Wil je per se een huisdierenverzekering voor de bodemprijs, dan kun je binnen de vergelijk dierenverzekering tool van Tinki.nl aangeven wat voor jou de maximale premie mag bedragen. Zo heb je bijvoorbeeld al voor 5 euro per maand een goede dierenverzekering voor je trouwe viervoeter.
Doordat wij realtime de prijzen van alle grote verzekeraars vergelijken (denk daarbij naast aan Hema, Ohra en Inshared ook aan Petplan en Proteq) betaal je op moment van afsluiten nooit teveel. Bovendien houdt Tinki.nl rekening met de belangrijkste factoren naast prijs, te weten het eigen risico en natuurlijk de dekking die je voor een vaak ogenschijnlijk goedkope huisdierenverzekering terugkrijgt.  Ben je op zoek naar een hondenverzekering? Een hondenverzekering vergelijken van alle aanbieders kan bij Tinki.nl of bekijk de dierenverzekering.

goedkope-huisdierenverzekering.jpgVerzekering huisdieren vergelijken

Een verzekering voor huisdieren vergelijken was nog nooit zo makkelijk! Onze vergelijker bewijst dat je voor het afsluiten van de goedkoopste dierenverzekering – met de dekking die jij ervan verwacht – geen expert hoeft te zijn. Na het doorgeven van je gegevens toont Tinki.nl je op uiterst overzichtelijk wijze hoe de verschillende verzekeraars scoren op de belangrijkste criteria.
Denk bij dieren verzekering vergelijken, naast de hoogte van de premie, aan criteria als het maximaal verzekerde bedrag en het wel of niet bevatten van (optionele) dekkingen. Dekkingen voor bijvoorbeeld aandoeningen aan heupen en ellebogen, preventieve zorg of een doorlopende reisverzekering. Bovendien is bij dergelijke (optionele) dekkingen belangrijk welk bedrag de verzekeraar maximaal uitkeert. Uiteraard vermeldt Tinki.nl ook die gegevens, zoals je met een gerust hart de juiste keuze kunt maken na zorgverzekering dieren vergelijken.
Het creëeren en van transparantie en overzichtelijkheid in de verzekeringsmarkt om te voorkomen dat jij door de bomen het bos niet meer ziet, dat is waar Tinki.nl voor staat. Naast een dierenverzekering vergelijken om de goedkoopste te vinden, kun je op Tinki.nl terecht voor alle producten voor je hond. Van een goedkope huisdierenverzekering tot het lekkerste bot; bij ons vind je alleen het béste voor je hond. Een dierenverzekering vergelijken doe je op Tinki.nl. Bekijk hier meer informatie over hond verzekeren of niet. Bekijk hier de verzekeringen van al onze aanbieders: Hema dierenverzekering , Inshared hondenverzekering, Hondenverzekering Ohra, Proteq dierenverzekering en Petplan dierenverzekering