Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken

Informatie voor de pers

Persmateriaal kan gedownload worden met de hieronder staande links. Al het materiaal is vrij te gebruiken voor redactioneel gebruik.
Deze pagina kent de volgende onderdelen;

1. Omschrijving Tinki.nl

Nederland telt 1,5 miljoen honden. 18% van de Nederlandse huishoudens heeft een hond. De omzetwaarde in de hondenbranche bedraag € 495 miljoen euro. Circa 10% van deze omzet geschiedt online en neemt de laatste jaren exponentieel toe. Elevar introduceerde op 4 oktober 2016 Tinki.nl, het béste voor je hond. Tinki.nl is hét hondenplatform in Nederland waar de consument het béste voor z’n hond kan vinden tegen de laagste prijs. Tinki.nl vergelijkt 60.000+ producten van 35+ webwinkels en 700+ merken. Daarnaast zijn er allerlei features toegevoegd die het leven van de hond verbeteren. Elke hond is z’n geluk immers afhankelijk van de keuzes die het baasje maakt. Tinki.nl is één van de labels van Elevar. Elevar is een bedrijf gericht op marketinginnovatie.

2. Features van Tinki.nl

prijsvergelijker-tinkihondenverzekeringen-vergelijkenprijs-alarm-en-wensenlijstaccount
PrijsvergelijkenHondenverzekeringenPrijs alarm & wensenlijstAccountgedeelte 
blogse-bookshondennamen
BlogsE-booksHondennamenSocial media

 

3. Brandstory Tinki.nl

Jouw hond maakt jou gelukkig. Het is je beste vriend. Je maatje. Samen wandelen, sporten of gewoon lekker niksen. Jouw hond zorgt voor ontspanning en laat je alles daarbuiten even vergeten. Het geluk van jouw hond is afhankelijk van de keuzes die jij maakt. Maar hoe weet jij of je de juiste keuzes maakt? Tinki.nl helpt je daarbij. Samen zorgen wij voor een gelukkige hond. Op Tinki.nl kun je alle producten van alle aanbieders vinden én vergelijken. Zo vind jij het béste voor je hond, tegen de laagste prijs voor jou. Wij zijn onafhankelijk en hebben respect voor ieders mening. Want wat voor de één goed is, hoeft voor de ander niet te gelden. Wij geven jou de feiten, zodat jij de béste keuzes kunt maken voor jouw hond. Op deze manier zorgen wij er samen voor dat jouw hond nóg gelukkiger wordt. En naast jouw hond, álle anderhalf miljoen honden die Nederland rijk is. Wij zijn Tinki.nl, het béste voor je hond.

4. Video Tinki.nl

5. Beeldmateriaal Tinki.nl

38 tekens dat de hond van je houdt

hart-voor-je-hond.    .Ontdek Tinki.nl.    .leren-van-onze-eigen-honden

6. Logo en mascotte Tinki.nl

Mascotte

Tinki.nl

Logo

Tinki.nl logo

 

 

 

7. Archief persberichten

8. Contactgegevens

Social

Algemeen
Tinki.nl
Smutsstraat 48-2
7551 HM Hengelo
info@tinki.nl

Perswoordvoerder:
Gerben Lievers
gerben@tinki.nl
0621814186

9. Download Press kit Tinki.nl

Klik hier om de volledige press kit van Tinki.nl te downloaden. In deze press kit vindt u diverse zaken zoals; logo, mascotte, video, afbeeldingen etc.
U kunt altijd contact met ons opnemen als u iets op maat wilt hebben.

10. Beeldbank met hondenfoto’s

Klik hier voor een beeldbank met hondenfoto’s. Deze zijn redactioneel te gebruiken conform onze disclaimer (auteursrecht).

Naar boven Tips