Vind het béste voor je hond tegen de laagste prijs voor jou

Vergelijk 60.000+ producten, 35+ webshops en 700+ merken


Andis AGC Super 2 speed

Andis AGC Super 2 speed HondentondeuseDit model is ook leverbaar in:Special edition orange blaze of de Limited edition spring Green. Beide zijn identiek aan de Originele Andis AGC super 2 speedAndis is de absolute top in ...

Toon meer

Laagste prijs:
bij
()

Bestel product bij

Andis AGC Super 2 speed

Beoordeling product

Product beoordelen

De beste tondeuse hond

Alleen de beste tondeuse hond voor jouw hond!

Vergelijk prijzen van 0 winkels

Andis AGC Super 2 speed

Sorteren op


Winkel
Beoordeling
Levertijd
Basis prijs
Totaal prijs
Bestel product

Eigenschappen van dit product

Andis AGC Super 2 speed

Leeftijdsfase:

Puppy (2-9 maanden), Junior (9-18 maanden), Adult (1,5-7 jaar), Senior (>7 jaar)

Merk:

Andis

Te gebruiken voor:

Glanzende vacht - huid

Kleur:

Paars, Zwart

Gewicht in gram:

560 gr

Meer informatie over Andis

Andis is een familiebedrijf wat gespecialiseerd is op het gebied van haarverzorging producten. Het bedrijf bestaat inmiddels al heel wat jaren, momenteel is Andis onder de leiding van de 4e generatie. Andis is er voor elke stijl en voor elke knipbeurt!

Bekijk Andis

Meer informatie

Andis AGC Super 2 speed

Andis AGC Super 2 speed Hondentondeuse
Dit model is ook leverbaar in:
Special edition orange blaze of de Limited edition spring Green. Beide zijn identiek aan de Originele Andis AGC super 2 speed

Andis is de absolute top in hondentondeuses wereldwijd. Met de Andis AGC super 2 speed scheert u moeiteloos elk soort hond. Door zijn krachtige motor van 35 watt en twee standen is hij zeer geschikt voor het trimmen en toiletteren van zelfs de meest viltige vachten. Met zijn geringe gewicht van 560 gram en een dunne behuizing ligt hij lekker in de hand.

De Andis AGC super 2-speed wordt net als de meeste andere tondeuses standaard geleverd met een Andis UltraEdge scheerkop nummer 10 1.6mm. Deze scheerkop is veelzijdig en wordt gebruikt voor al het toiletteerwerk zoals het toiletteren van het hoofd, uitscheren van de oren, liezen etc. Scheerkop nummer 10 is als enige kop geschikt voor gebruik met plastic opzetkammen.

Door het snelwisselsysteem van de scheerkoppen is de Andis zeer veelzijdig en geschikt voor elke vacht. Er is keuze uit ruim 20 verschillende scheerkoppen van Andis en zelfs de 25 verschillende koppen van Oster passen perfect op deze machine.

De machine heeft een 2 standen schakelaar.

 • Stand 1 heeft 3400 snijbewegingen en is hij lekker stil.
 • Stand 2 heeft 4400 snijbewegingen waardoor hij zelfs door de zwaarste vachten komt.
Eigenschappen van de Andis AGC super 2 speed
 • Geen luchtkoeling, dus geen haren in het gezicht
 • Onderhoudsvrij, de inwendige delen behoeven geen olie of vet
 • Alle kopjes voor model AGC, Oster A-5 zijn onderling verwisselbaar
 • Wordt geleverd incl. kopje no.10 1.6mm
 • Wordt geleverd in een kartonnen doos inclusief olie en NL gebruiksaanwijzing
 • 1 jaar garantie.
Eventueel los bijbestellen
Heeft u een hond met een makkelijke vacht welke makkelijk te kammen is en geen vilt of klitten heeft dan kunt u waarschijnlijk uit de voeten met de standaard scheerkop. U kunt dan een setje plastic opzetkammen bij bestellen voor de juiste scheerhoogte. Tevens kunt u kiezen uit alle beschikbare kopjes welke de juiste scheerhoogte bepalen.

Wanneer uw hond een zware dikke vacht (bijv. Labradoodle), een vervilte vacht of een vacht vol met klitten heeft welke moeilijk doorkambaar is dan is het ten zeerste aan te raden om er een extra scheerkop bij te bestellen. De zogenaamde SkipTooth kopjes van Andis en Oster zijn dan de beste keuze. Deze koppen hebben verspringende tanden (lange en korte) waardoor deze makkelijker door de vacht kammen. De Skiptooth scheerkoppenzijn verkrijgbaar in 4 verschillende soorten, oplopend van een snijhoogte van 3.2mm tot 13mm. Hoe korter u scheert, hoe makkelijker het zal gaan.

Standaard wordt de Andis in een stevig kartonnen doosje geleverd.

Enkele basic scheertips
 • Scheer altijd met de haargroei mee, dit geeft het mooiste resultaat en is prettiger voor de hond. Wanneer u tegen de haargroei in gaat scheren trekt u meer aan de haren, dit is niet prettig voor de hond en de kans op huidirritatie is groot.
 • Voordat u gaat scheren is het belangrijk dat u controleert of het bovenmesje van de scheerkop niet vastgeplakt zit aan het ondermes. Wanneer de machine al een tijdje stil staat is de kans groot dat de messen aan elkaar gaan plakken door ingedroogde olie. Hierdoor kan de motor doorbranden.
 • Zorg voor voldoende smering van de messen. Het scheerkopje bevat 2 metalen delen die razendsnel heen en weer bewegen. Dit vormt wrijving en slijtage. Zorg daarom voor goede smering door voor en met regelmaat tijdens het scheren een paar druppeltjes scheerolie op de messen te doen. Door de messen goed te smeren blijven ze langer scherp en worden ze minder warm.
 • Wanneer u merkt dat een scheerkop op den duur minder gaat knippen, is deze waarschijnlijk bot. U dient dan een nieuw kop aan te schaffen of de scheerkop te laten slijpen. Wij kunnen de scheerkop voor u slijpen zodat deze weer een tijdje mee kan.
 • Goed onderhoud is belangrijk voor een lange levensduur. Maak de machine altijd schoon en vet de messen goed in zodat deze niet kunnen gaan roesten. Berg hem op in de doos/koffer op een droge plaats. 

Recent bekeken producten